Grilloppervlakken

De innovaties die Kamado Joe heeft ingevoerd voor wat betreft grilloppervlakken zijn begonnen met veelzijdige, halfronde grillroosters van staal en gietijzer. Dit baanbrekende concept heeft vervolgens als inspiratie gediend voor allerlei grillplaten, afgestemd op diverse ingrediƫnten en bereidingswijzen. Allemaal zijn ze onderling te combineren, zodat je de grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Roestvast stalen rooster

Het traditionele roestvast stalen rooster heeft dunne spijlen, zodat de hitte van de houtskool er beter doorheen straalt.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Gietijzeren rooster

Gietijzer houdt de hitte uitstekend vast en gaat heel lang mee. Het is ideaal voor alle soorten vlees. De kenmerkende grillstrepen schroeien het vlees dicht, waarbij alle smaak behouden blijft.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Tweezijdig bruikbare gietijzeren grillplaat

Deze grillplaat is aan de ene kant glad en aan de andere kant geribbeld, waardoor hij ideaal is voor alles wat je op gietijzer wilt grillen.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Lasergesneden roestvast staal

Deze dubbeldikke lasergesneden roestvast stalen plaat is spiegelglad en ideaal om delicate vis en groenten gelijkmatig te garen.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Speksteen

Deze dikke, bacteriewerende en vuilafstotende plaat zorgt voor gelijkmatig garen met minder opvlammingen. De stukken vlees garen in hun eigen sappen.

VERKRIJGBAAR VOOR CLASSIC EN BIG JOE

Grillvergroter

Deze vaatwasserbestendige grillvergroter plaats je boven op het grillrooster, waarna je beschikt over tot wel 60% meer ruimte voor alles wat je wilt grillen. Tussen het rooster en de grillvergroter blijft er ruim 10 centimeter vrij.